Ursula van Meurs

Mijn voorliefde voor filosofie en Azië en mijn diepe interesse in de Geneeskunde heeft mij ertoe bewogen om TCG (=Traditionele Chinese Geneeswijze) te gaan studeren. De eerste les in TCG was voor mij een gevoel van thuiskomen.

De volledige filosofie die deze geneeswijze al meer dan 4000 jaar met zich mee draagt geeft mij nog dagelijks een gevoel van passie, leergierigheid en nieuwsgierigheid.

Ruim 18 jaar ben ik werkzaam in praktijk Body and Spirit als acupuncturist.  Sinds 2013 heeft het pand aan de Zinkweg mijn hart gestolen en ben ik met mijn man de verbouwing van de schuur aangegaan. Toen is Body and Spirit, Centre for Wellbeing geboren.

In september 2014 is de praktijk aan de Zinkweg open gegaan. Door een prachtige en bijzondere samenloop van omstandigheden is mijn praktijk uitgegroeid tot een prachtig centrum, Body and Spirit, Centre for Wellbeing. 
Hier werk ik met een team van inspirerende, professionele collega's. Samen werken wij vanuit het holistisch oogpunt (de mens al geheel). 

Ons centrum biedt ruimte voor therapieën, lessen, cursussen, lezingen en opleidingen op het gebied van gezondheid en welzijn, van persoonlijke, geestelijke en spirituele groei.

De energie van ons team wordt versterkt door de verbinding die we met elkaar hebben.

Welkom bij Body and Spirit, Centre for Wellbeing.

Ursula van Meurs

Ursula 36