Spiritualiteit in het dagelijkse leven

In de lezing die gegeven wordt door Viviane van der Kolk, is een aantal technieken aangereikt. In de workshop wordt dieper in gegaan op de werking van de universele wetten, de mogelijkheden en onmogelijkheden en de technieken worden uitgediept.

 

Dit wordt gedaan door visualisaties, theorie en geleide fantasie. Ook wordt er gezocht naar de best mogelijke technieken  voor jou en wat je misschien (eventueel) tegenhoudt.

Al met al is het een workshop waar actief bezig zijn en rustig in jezelf gekeerd zijn, worden afgewisseld.

Leven vanuit jouw eigen spiritualiteit is niet moeilijk en kan op elk moment van elke dag. Het brengt zoveel rust en bewustzijn in jouw eigen leven, maar ook in het leven van de anderen om je heen. Vaak nog ongemerkt. De volgende slogan gaat hierbij zeker op:

 

 

Verbeter de wereld en begin bij jezelf!

 

Praktische informatie; aanmelden bij info@levensinzicht.com onder vermelding van NAW gegevens, zodat er een factuur verzonden kan worden. Na ontvangst betaling is de aanmelding definitief. Kosten 95,--. incl BTW.

Koffie en thee is aanwezig, zelf een lunchpakketje meenemen.

 

gouden pad

 _____________________________________________________________

Docent Viviane van der Kolk

Ik - Viviane van der Kolk - ben geboren in Den Haag als jongste van vijf kinderen. In mijn geboortestad heb ik verschillende functies bekleed. Hierdoor heb ik een ruime  werkervaring gekregen in diverse geledingen. Ik heb o.a. gewerkt als lerares Nederlands, als directiesecretaresse bij de Raad van Bestuur van KPN en als Account-manager bij KPN Autolease.  

Ook heb ik enige tijd in het buitenland gewoond, wat mijn horizon zowel letterlijk als figuurlijk heeft verruimd. 

Ik ben trotse moeder van een volwassen zoon.

In mijn verschillende werkzaamheden werd steeds duidelijker dat ik een luisterend oor heb voor anderen. Zelf liep ik in die tijd wel tegen de barrière op dat ik niets anders had te bieden dan het luisterend oor. Toen ik eenmaal door mijn eigen manier van functioneren met een burn-out thuis ben komen te zitten, was dit niet alleen een (lang) moment van bezinning, het bood mij ook de mogelijkheid om het roer helemaal om te gooien.

Ik koos voor een 4-jarige HBO opleiding tot Hypnotherapeut. Sinds 1999 heb ik mijn praktijk INZICHT Lessen over Leven, in Spijkenisse.

Het aanvullen met diverse healing opleidingen was een logische stap voor mij.

Toch miste ik nog iets; het werken met groepen. In 2005 heb ik de opleiding tot Weerbaarheidsdocente in het basisonderwijs gevolgd en heb jarenlang via verschillende GGD’s  “Kom op voor jezelf” en “Take Care” gegeven aan groepen 7 en 8 van het basisonderwijs. De GGD’s gingen terug naar hun core business, zoals dat dan zo mooi heet en samen met 2 collega’s geef ik deze trainingen nog steeds op scholen in diverse plaatsen in Zuid Holland.

Op verzoek heb ik aan groepen in het basisonderwijs trainingen gegeven die ik zelf heb geschreven. Onder andere een training voor groepen 6 "De 7 eigenschappen van Covey" en aan groepen 5, 6, 7 en 8 Mindfulness for Kids. Door persoonlijke omstandigheden heb ik mij (helaas moeten) specialiseren in hoe om te gaan met pesten. De training Omgaan met Pesten van Dieta Uyterlinden,  heb ik met eigen inzichten en ervaringen aangevuld en geef ik aan groepen en individuen, zowel aan jeugd als aan volwassenen.

In 2016 kwam ik in contact met The Stargate Experience Academy. Daar heb ik diverse opleidingen on line gevolgd en in 2018 ben ik naar USA getogen en heb daar de Facilitator Opleiding gevolgd. Al mijn zoeken en werken aan mijzelf en mijzelf ontwikkelen zijn hier samen gekomen: dit is mijn pad!

INZICHT Lessen over Leven

Deze naam heb ik gekozen, omdat ik de overtuiging heb, dat het helpt wanneer iemand inzicht heeft in eigen functioneren. Je kan dan nog altijd besluiten om te blijven doen want je deed

Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg

Warme groet,
Viviane


Voor meer informatie, prijzen of inschrijving over deze
cursus, meld je aan op www.levensinzicht.com/contact van
Viviane van der Kolk of ga naar www.levensinzicht.com