Cursus
Training (ON) Bewust

Wil jij meer bewust zijn van je onbewuste?

Wil je meer innerlijke rust, ontspanning en energie ervaren?

Wil je leren omgaan met, en onderscheid maken tussen, jouw emoties
en die van anderen? 
En wil je meer in je eigen kracht staan?

 

Dan is deze cursus iets voor jou!

(ON) Bewust

Een cursus van bewustwording, innerlijke rust,
ontspanning en energie.
Deze cursus is een combinatie van
Mindfullness, NLP en Spirituele ontwikkeling.

 

Bewustwording ontwikkel je niet door erover te lezen, of door erover te horen van anderen. Bewustwording ontwikkel je door te oefenen, door het te ervaren, elk moment opnieuw. Leef in het hier en nu: van aandacht en waarnemen zonder te oordelen.

Het geeft je de mogelijkheid om beter met stress, (malende) gedachten en emoties om te gaan.

Hebben we de tijd of heeft de tijd ons? Dat laatste lijkt steeds vaker op te gaan. De realiteit is dat werk, relaties, dagelijkse beslommeringen en verplichtingen ons regelmatig volledig opslokken, en we dus weinig momenten van totale aandacht hebben. Als je altijd maar in het verleden of in de toekomst bezig bent met je gedachten, kun je niet goed rust ervaren en genieten van wat er nu is.

Velen van ons richten zich op de wereld om ons heen en vergeten zichzelf. Invloeden van buitenaf maken je kwetsbaar, moe, prikkelbaar en of onrustig. En omdat emoties als angst, woede, frustratie, pijn en verdriet energieën zijn, kun je ze mogelijk ook overnemen van anderen zonder dat je dit beseft. Het is daarom belangrijk om te leren welke energie van jou is en welke van een ander en hoe hier mee om te gaan.

“Leren zijn” in plaats van altijd maar doen. Weten wie je bent, accepteren wie je bent, wat er is en wat er zich voordoet, geeft een stevige basis om de uitdagingen van het leven aan te kunnen. Je krijgt meer zelfvertrouwen en bent minder afhankelijk van de mening en goedkeuring van anderen.

Het is zelfs de sleutel voor meer geluk en blijdschap.

De cursus zal 30 maart 2019 van 10.00 tot 16.00 uur gegeven worden.

We gaan o.a. werken met de thema’s:

– Bewustwording

– Ontspanning

– Kleur

– Loslaten

– Gronden/aarden

– In je kracht staan

De cursus wordt gegeven op de zolder van Body and Spirit.Voor meer informatie, prijzen of inschrijving over deze cursus bel
Ellen Marijnissen 06-57986499 of
ga naar www.yourlifeyourenergy.nl