Training :

From victim to master
creëer het leven van je dromen

In deze training leer je hoe je de beste versie van jezelf kunt leven en hoe je andere daarbij kunt helpen. Hoe je zelfvertrouwen kunt opbouwen, angsten en trauma kunt verminderen, om kunt gaan met irritante mensen om je heen. Hoe je trauma bij een client kan identificeren, ook als een client niet zegt wat er precies gebeurd is, dan kun je de client met deze methode helpen. Het stelt je in staat om de client de verantwoordelijkheid voor zijn/haar eigen leven te nemen, en zijn/haar rol te willen veranderen van lijdzaam tot leider Daarnaast biedt deze training technieken waardoor het trauma van een kind via de ouder losgelaten kan worden. Trauma kan opgelopen zijn op zowel geestelijk als lichamelijk vlak.

De training is geschikt voor iedereen die traumatische ervaringen wil verwerken en achter zich wil laten en daarnaast ook zeer geschikt voor alle hulpverleners die te maken hebben met cliënten met traumatische ervaringen. ( Haptotherapeuten, Maatschappelijk werkers, Kinesiologen, Psychologen, Hypnotherapeuten, Gezinscoaches. Maar ook voor docenten, coaches en trainers).

Data 12, 13 en 14 juni
Kosten aanmelden voor 14 april: 400,00 (training, app Apphirmations en boek Happy ever After)
Kosten na 14 april €440,00
Minimum aantal deelnemers 6
Zelf lunch meenemen
Incl koffie, thee, soep
Taal: Nederlands

Accreditatie mogelijk aan te vragen

Aanbieding Training I en Training II
Kosten aanmelden voor 14 april : € 600,00
Minimum aantal deelnemers: 6

Voor meer informatie: 

https://www.thelife-youwant.com

Have fun and take some risks

 


 Hanna Kok

Community Life Coach and Peace Facilitator

 

Hanna is opgegroeid in Nederland, en voltooide hier haar Lerarenopleiding. In 1984 vertrok zij naar Zuid-Afrika, waar zij in 1993 zich kwalificeerde als Kinesioloog en Brain Gym Trainer. Na een schokkende gebeurtenis in haar leven, ging ze volledig aan de slag als Kinesioloog en kwalificeerde zich ook in Theta Healing en Natuurlijke Allergie Eliminatie Techniek (NAET).
Ze heeft al meer dan 25 jaar haar praktijk waarin het werken met slachtoffers centraal staat en door het het veranderen van mindset met hele praktische vaardigheden zij de switch maken van Victim to Master. Inmiddels heeft Hanna ook de web-based App Apphirmations ontwikkeld waarbij mensen hun onderbewustzijn kunnen herprogrammeren bijvoorbeeld op het gebied van allergies, ADD/ADHD etc. Naast individuele begeleiding, geeft Hanna wereldwijd lezingen en trainingen. Daarnaast schrijft zij boeken, zoals het populaire “Happy Ever After” over empowerment.

Website: www.thelife-youwant.com