Massages

De tijd waarin wij leven, vraagt steeds meer van een mens, dus van een menselijk lichaam. Stress, weinig tijd door drukte van een veeleisende baan en/ of druk huishouden. Stilstaan en even echt de tijd en aandacht nemen voor onszelf is geen overbodige luxe om gezond te kunnen blijven functioneren.

Ieder mens heeft behoefte aan aanraking en ontspanning, dit zijn wezenlijke behoeftes. Zonder deze aandacht voelen we ons vaak minder lekker in ons vel zitten.
Een massage vanuit die warmte en rust geven ontspanning, waardoor je jezelf kan overgeven aan die rust en kan gaan loslaten, met als gevolg weer verder kunnen met het leven.

In ons centrum kan er gekozen worden voor een massage op een massagetafel of voor een massage op een shiatsumat. 

Tijdens een massage kan de therapeut ervoor kiezen om de infrarooddeken aan te zetten. De diepwerkende infrarode warmte van de deken heeft een weldadige en  ontspannende invloed op het gehele lichaam. Met name de spieren, pezen en gewrichten hebben baat bij een behandeling op een infrarooddeken.

Kijk in het keuzemenu Massages voor een specifiekere uitleg van de verschillende vormen van massage of bel 0186 848089Ursula van Meurs

Voor meer informatie of het maken van een afspraak bel Ursula 06-36399634 of ga naar www.serendipity-acupunctuur.nlSoorten

Gua Sha

Cupping Massage

Hotstone Massage

TuiNa Massage

Klassieke Ontspanningsmassage

Kruidenstempelmassage

Meridiaan Massage

Chinese Voetmassage