Klankschalen

KLANKSCHAALCONCERT


Even de tijd voor jezelf! De buitenwereld laten we los. Je mag liggend genieten van de klanken en trillingen van verschillende instrumenten waaronder klankschalen, een Chinese gong en ocean drum. Anderhalve uur de tijd om diverse harmonische klanken over en door je heen te laten stromen. De klanken helpen je om weer in je eigen natuurlijke flow te komen en meer stilte in het hoofd te creëren. We beginnen deze avond met een mindfulness oefening.

Je bent welkom!

Neem iets zachts mee om op en onder te liggen.

Aanmelden is nodig via:

Ursula: info@bodyandspirit.me of bel 0186 848089

Samantha: info@anandaklankschaal.nl of bel 06-12895935 


Kosten € 20,00 

 

______________________________________________________________

Docent Samantha Nice

Graag stel ik mezelf voor: mijn naam is Samantha Nice, ik woon samen met mijn lieve man en dochter in Puttershoek. Heel wat jaren geleden heb ik kennisgemaakt met de werking van klankschalen tijdens een open dag. De organisator van die dag vroeg me of ik bekend was met het fenomeen klankschalen. Toen ik aangaf dat dit niet het geval was, liet hij me van dichtbij een klankschaal ervaren. De warme voelbare trilling van de schaal heeft een onuitwisbare indruk op me gemaakt. 

Inmiddels heb ik diverse trainingen (o.a. in Den Haag) gevolgd om te leren werken met klankschalen. Zo geef ik vanuit mijn praktijk "Ananda Klank" onder andere klankschaalmassages en klankbaden. Mijn liefde voor de bijzondere werking van klankschalen en de klankwereld in het algemeen groeit en ontwikkelt zich nog steeds. Ik zie het dan ook als mijn missie om vreugdevolle harmonische klanken dichterbij de mensen te brengen. Klank is een krachtig medium, het beïnvloedt ons op fysiek, cognitief, emotioneel en psychisch niveau. En het kan helpen om lichaam en geest tot rust te laten komen. Maar ook om bewust te worden van bepaalde stagnaties op fysiek, cognitief, emotioneel of psychisch niveau. Wist je bijvoorbeeld dat het gedurende 20 minuten op ontspannen wijze luisteren naar harmonische klanken, tot 4 uur nadien kan doorwerken? Het is niet voor niets dat ik heb gekozen voor mijn praktijknaam "Ananda Klank". De term "Ananda" komt uit het Sanskriet (een oude Indiase taal) en betekent "innerlijke vrede", "gelukzaligheid". Het kan ook vertaald worden als "dat wat vreugde brengt". Vreugde vormt voor mij de basis voor de klankwerkzaamheden die ik verzorg. 

Ik hoop dan ook de klankwereld dichterbij te brengen door in het prachtige Body & Spirit Centre for Wellbeing van Ursula o.a. klankontspanningen en klankbaden te verzorgen.


Je bent heel erg welkom! Mocht je meer informatie willen dan kun je mijn website www.anandaklankschaal.nl natuurlijk altijd bezoeken of mij contacten door te bellen naar: 06-12895935.

Warme groet, Samantha.