Training:

From vision to reality
Maak je dromen werkelijkheid

In deze training leer je hoe je je dromen werkelijkheid kan maken. Door het denken, en dan met name het onderbewuste te veranderen, kun je vrijuit gaan leven. Hanna leert je in deze training hoe je onderbewuste van invloed is op je hele leven. Je onderbewuste kan ziekte, disfunctionele relaties of bijvoorbeeld allergieën veroorzaken. Door je blik te veranderen naar interne doelen, zoals bijvoorbeeld passie in plaats van naar externe doelen en het leren om onderbewuste gedachtes te veranderen, kunnen we vrijuit kiezen en word je onafhankelijk van externe omstandigheden. Deze technieken zijn voor hulpverleners zeer geschikt om clienten te helpen bij het herprogrammeren van bepaalde gewoontes.

Deze training is geschikt voor iedereen die dromen werkelijkheid wil zien worden. En is tevens ook zeer geschikt voor alle hulpverleners
(Haptotherapeuten, Maatschappelijk werkers, Kinesiologen, Psychologen, Hypnotherapeuten, Gezinscoaches. Maar ook voor docenten, coaches en trainers).

Data 20 en 21 juni 2020
Kosten aanmelden voor 14 april: 250,00 (training, app Apphirmations)
Kosten na 14 april  €275,00
Minimum aantal deelnemers 6
Zelf lunch meenemen

Incl koffie, thee, soep
Taal: Nederlands

Accreditatie mogelijk aan te vragen


Aanbieding Training I en Training II
Kosten aanmelden voor 14 april : € 600,00
Minimum aantal deelnemers: 6

Voor meer informatie: 

https://www.thelife-youwant.comHave fun and take some risks


 Hanna Kok

Community Life Coach and Peace Facilitator

 

Hanna is opgegroeid in Nederland, en voltooide hier haar Lerarenopleiding. In 1984 vertrok zij naar Zuid-Afrika, waar zij in 1993 zich kwalificeerde als Kinesioloog en Brain Gym Trainer. Na een schokkende gebeurtenis in haar leven, ging ze volledig aan de slag als Kinesioloog en kwalificeerde zich ook in Theta Healing en Natuurlijke Allergie Eliminatie Techniek (NAET).
Ze heeft al meer dan 25 jaar haar praktijk waarin het werken met slachtoffers centraal staat en door het het veranderen van mindset met hele praktische vaardigheden zij de switch maken van Victim to Master. Inmiddels heeft Hanna ook de web-based App Apphirmations ontwikkeld waarbij mensen hun onderbewustzijn kunnen herprogrammeren bijvoorbeeld op het gebied van allergies, ADD/ADHD etc. Naast individuele begeleiding, geeft Hanna wereldwijd lezingen en trainingen. Daarnaast schrijft zij boeken, zoals het populaire “Happy Ever After” over empowerment.

Website: www.thelife-youwant.com