Inloopspreekuur (begeleiding bij een eetstoornis)

Inloop- en inbelspreekuur

Het inloopspreekuur is een wekelijks terugkerend spreekuur op vrijdagmiddag, waar je vrij binnen kan lopen of in kan bellen. Liefst na aanmelding per mail of telefoon (mag ook anoniem). Je bent welkom bij Body & Spirit aan de Zinkweg 222 in Oud-Beijerland.

 

Waarmee kan je terecht?

In het inloopspreekuur kun je vragen stellen aan Dana van der Linden over alles wat met eetstoornissen te maken heeft en hoe mindfulness daarbij kan helpen. Twijfel je of je een eetstoornis hebt of heb je er al behandelingen in een eetkliniek op zitten? Heb je hulp nodig om keuzes te maken bij doorverwijzing? Ben je een ouder of naaste van iemand waarvan je weet of vermoedt dat hij of zij een eetstoornis heeft en wil je informatie? Wat je vragen op dit front ook zijn, in het inloopspreekuur kun je ze stellen.

 

Inbellen of langskomen

Mogelijk kan je niet langskomen. Dan kan je ook inbellen in het spreekuur. Wanneer ik net met een cliënt in gesprek ben vraag ik je even geduld te hebben. Laat een boodschap achter op mijn voicemail en geef aan wanneer ik je het beste terug kan bellen.

 

Kom je langs, meld dat dan van tevoren met een e-mailtje aan bij dana@ohshegrows.nl zodat ik de tijd voor iedereen goed kan verdelen. Ik reken op 10 à 15 minuten per gesprek. Het inloopspreekuur is kostenloos. Potje thee en koffie staan klaar.

Inloopspreekuur Oh She Grows

Ben je minderjarig?

Als je minderjarig bent, is het geen probleem om zonder je ouders langs te komen als je wat informatie wilt of een vraag wilt stellen. Als we daarna met elkaar verder gaan, is het uiteraard wel de bedoelling dat je ouders op de hoogte worden gebracht. Ook daar kan ik je bij helpen.

 

Samengevat

●  Inloopspreekuur: kostenloos en wekelijks op vrijdagmiddag

●  Alle vragen over eetstoornissen en/of mindfulness trainingen en individuele begeleiding door Oh She Grows kun je stellen

● 10 à 15 minuten per gesprek

●  Liefst van te voren aanmelden per e-mail

●  (Anoniem) inbellen mag ook

●  Minderjarigen kunnen zonder begeiding langskomen

●  Gratis parkeergelegenheid

●  Discretie gewaarborgd

Locatie

Body and Spirit, Zinkweg 222, Oud-Beijerland

 


Dana van der Linden

Aanmelden via dana@ohshegrows.nl of bel Dana van der Linden op: 06 - 46 233 815.
Voor meer informatie over het inloopspreekuur "eetstoornis" klikt u op deze link www.ohshegrows.nl.